Comfort Installateur

Met Tieleman & Co als Comfort Installateur haalt u meer comfort in uw huis.

Prettig wonen in een vertrouwde omgeving. Waarschijnlijk is comfort in de loop der jaren steeds belangrijker voor u geworden. En uw huis ís van alle gemakken voorzien. Of toch niet? Kan ook uw woning nog een flink stuk comfortabeler worden gemaakt? Valt er ook bij u veel te winnen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid? Voor nu en met het oog op de toekomst? Wij denken eerlijk gezegd van wel. Maar neem gerust deze brochure door ter inspiratie. En loop eens met een andere blik door uw kamers heen.

Als UNETO-VNI ComfortInstallateur helpt Tieleman & Co u hier desgewenst bij. Tieleman & Co zet graag alle mogelijkheden voor u op een rij.

Tieleman & Co heeft de juiste papieren om u van gedegen advies te voorzien. Door ons lidmaatschap van UNETO-VNI en de juiste opleiding kunnen wij u vakkundig op weg helpen naar een hoger comfortniveau in uw woning, nú en voorbereid op de toekomst! Bel of mail Tieleman & Co voor meer informatie

Neem contact op
Bel ons op:

0180 51 33 76
Of laat ons u terugbellen:

  Maximale inzet voor onze klanten

  Sterkin installateur

  Veilig wonen dankzij de Erkende Sterkin Installateur

  Leidingen, meters, kranen, stoppen, relais, een paar oude schoenen en de stofzuiger. Dat is de gemiddelde meterkast in een notedop. Hier komen talloze kubieke meters gas en water en honderden Watts de grond uit. Een bron van energie dus voor het hele huis. Voor wie echter op eigen houtje aan de installatie sleutelt óók een bron van gevaren. Beter kunt u een beroep doen op de erkende Sterkin Installateur. Veiligheid voor alles.

  Dat veiligheid niet helemaal vanzelfsprekend is, bevestigt het dagelijkse nieuws. Explosies, brand, vergiftiging, legionella, en zelf sleutelen aan de installatie kunnen nadelige gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk dat u tijdig een erkende Sterkin Installateur inschakelt.

  Kwaliteitseisen

  Tieleman & Co B.V. is een erkende Sterkin Installateur en voldoet aan alle normen en kwaliteitseisen van de erkenningsregeling.

  Sterkin